1 בצל בינוני
3 שיני שום קצוצות
שמן זית
3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
2 כוסות קינואה שטופה הייטב
מלח ופלפל
1 כף אבקת מרק עוף
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית, עז הזהבה. מוסיפים את הגזרים ומטגנים עוד 3 דקות.
מוסיפים את הקינואה השטופה, מערבבים ומבשלים כ- 2 דקות.
מערבבים את התבלינים בכוס מיים רותחים ומוסיפים לסיר. מוסיפים כוס נוספת של מיים רותחים
ומביאים לרתיחה, מבשלים כ-5 דקות. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים
עוד 15-20 דקות, עד שהקינואה נעשית רכה.