שתף אותנו...
FacebookTwitter

 

אלינור רבי

סטודיו לשמלות 
כלה וערב
בהזמנה אישית
052-6777711
 

מתכון לקינואה

מתכון לקינואה

החומרים: ההכנה:
1 בצל בינוני
3 שיני שום קצוצות 
שמן זית
3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
2 כוסות קינואה שטופה הייטב
מלח ופלפל
1 כף אבקת מרק עוף
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית, עז הזהבה. מוסיפים את הגזרים ומטגנים עוד 3 דקות.
מוסיפים את הקינואה השטופה, מערבבים ומבשלים כ- 2 דקות.

מערבבים את התבלינים בכוס מיים רותחים ומוסיפים לסיר. מוסיפים כוס נוספת של מיים רותחים
ומביאים לרתיחה, מבשלים כ-5 דקות. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים
עוד 15-20 דקות, עד שהקינואה נעשית רכה.
 
קו מפריד
לייבסיטי - בניית אתרים